REPERE PLASTIC ȘI TPE

PRODUSE ȘI REPERE PENTRU INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ ȘI EUROPEANĂ

În paralel cu liniile de producție pentru produse de cauciuc, Armcomp a dezvoltat linii de produse injecție plastic și TPE.

Elastomerii termoplastici au o mare varietate de utilizatori în industria și comerțul modern. Formula lor chimică este foarte adaptabilă, făcând aceste produse perfecte pentru o utilizare într-o diversitate dizionario friulano-italiano friûl net mare de aplicații. Deoarece sunt și reciclabili, TPE sunt materialul ideal pentru producătorii lumiii moderne.

PRODUSE ȘI REPERE PENTRU INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ ȘI EUROPEANĂ

Calitate:

Pentru a menține un produs și un serviciu de calitate, punem calitatea în centrul proceselor noastre. Astfel, suntem certificați ISO 9001 / 2015. Fiecare lot de amestec este verificat și testat în laboratorul propriu pentru caracteristicile uzuale și, dacă situația o impune, în laboratoare certificate RENAR pentru probe speciale.

Caracteristici:

• tip material: polietilenă (PIP, PJP), poliamidă PA, polipropilenă PP, poliacetal POM, termoplast – elastomer.
• cantitate: unicate, serii mici, medii, mari
• greutate max: 340g

PRODUSE ȘI REPERE PENTRU INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ ȘI EUROPEANĂ

Tipuri de produse:

• repere obţinute prin injecţie
• produse termoplastice – fabricate din cauciucuri termoplastice (o clasă de copolimeri sau un amestec fizic de polimeri – de obicei un plastic și un cauciuc – atât cu proprietăţi termoplastice cât și elastomere)

Industrii:

Sănătate și îngrijire, sport și divertisment, produse pt anuimale de casa, scule și utilaje, transporturi, îngrijirea casei, industria alimentară și ospitalieră.